perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulu


Oon pitäny kirjottamisest vähän "joululomaa", niinku ootte saattaneet huomata. Joulupuuhien takia ei oo ollut intoo eikä hirveesti aikaakaan kirjotella tänne. Kysymyksii on tullu tositosi paljon, kiitos siitä! Teen niistä varmaan useemman postauksen. Viel en oo tosiaan ehtinyt ja ensin haluun kertoo vähän joulusta.




Tykkään joulusta, tai siitä miten meen perheel on tapana viettää joulua. Ainoot "pakolliset" perinteet meillä on oikeestaan kokkaus, leipominen, olematon siivoaminen, syöminen, lahjojen antaminen ja yhdessäolo. Itte tykkään myös askarrella paketteja ja kortteja. Mutta mulle tärkeintä joulussa herkkujen ja läheisten lisäks on rentoutuminen, siinä määrin kuin se on vaan mahdollista. Joulupäivänä pidettiin äitin ja isin kans "pyjamapäivä", jollon oltiin vaan yhdes kotona. Ei menty mihinkään, eikä meille tullu vieraita. Sisko ja sen poikaystävä kävi tääl syömässä, mut ne lasketaan omaan väkeen.



 Aatto ja Tapaninpäivä vietettiin sukulaisten kanssa. Aattona oltiin meillä ja Tapanina (eli eilen) Mummin luona. Psyykkinen vointi on ollut ihan siedettävä, enkä oo ehtiny miettii liikaa murheitani. Ihmisten seura vaikuttaa muhun aina positiivisesti! Ja tietenkin myös herkuttelu... (:



 
Älkää naurako tota piparitaloo. Ok, naurakaa iha rauhas. Tehtiin se siskon kans ja siit tuli ihan tekijöittes näkönen. Kahdest seinäst unohtu ikkunat, yks seinä palo ja yks katkes. Parveke romahti ja koristelunannat loppu kesken. Toi yks seinä on sit leikisti kiipeilyseinä..

Nyt meen raivaamaan huonettani, ku mul tulee kaveri yökylään. Hyviä jälkijouluja ja kiitos läheisille lahjoista ja seurasta!

1 kommentti: